Priser

PRISER

Erbjudande 2023 och 2024 10 extra minuter på ett behandlingstillfälle

Jag som terapeut diagnostiserar och behandlar dina besvär relaterade till kroppens rörelseorgan. Mitt främsta mål är att återupprätta kroppens funktion så att dess olika delar samarbetar på bästa möjliga sätt.

Jag gör fysikalisk undersökning med segmentell rörelsepalpation, ortopediska provokationstester, aktiv (muskelaktivering MET) och passiv ledmobilisering (artikulation), avancerad mjukdelsbehandling, myofasciella triggerpunktsbehandling, Strain and counter-strain (somatisk dysfunktion (är ingen sjukdom) – nedsatt eller förändrad funktion i somatiska nervsystemet, nerver som går ut till skelettmuskulaturen (SCS)), idrottsmassage. Jag ser även på hur din kroppshållning och rörelsemönster förhåller sig till din  smärtproblematik. Ur ett biomekanisk perspektiv hur din kraft, belastning, rörelseomfång, muskelkedjor och andningsmekanik fungerar.

Vid ditt första besök hos mig får du fylla i en hälsojournal och din medicinska historia.

Jag ställer frågor relaterade till ditt besvär eller skada och därefter görs en noggrann fysikalisk undersökning. För att säkerställa en diagnos gör jag en neurologisk undersökning – motorik, sensorik och senreflexer med ortopediska och segmentella funktionella tester, som sedan ligger till grund för en personlig behandlingsplan.

I de fall jag upptäcker tillstånd som inte lämpar sig för min behandling hänvisar jag dig till lämplig specialist. För att kunna ge dig bästa möjliga behandling samarbetar jag med Osteopater M.Sc., D.O, BSc, Leg. Kiropraktorer, Leg. Naprapater, Idrottsläkare, Leg.- sjukgymnaster och fysioterapeuter m.fl.

Klicka på fliken Symptom eller Fotbollsskador för att läsa mer om ditt besvär eller skada.

 


 

NYBESÖK BEHANDLING, DIAGNOS AV FOTBOLLSSKADA
Ca 80-90 min 1 695 kr

När du besöker min fotbollsklinik får du fylla i en hälsojournal och din medicinska historia. Jag för en noggrann fysikalisk undersökning. För att säkerställa en diagnos av din fotbolls- eller idrottsskada gör jag en neurologisk undersökning – motorik, sensorik och senreflexer med ortopediska och segmentella funktionella tester, som sedan ligger till grund för en personlig behandlingsplan. Rehabinstruktioner och tillägg för din nuvarande rehab. Uppföljning av din skada görs via mail, sms eller samtal på telefon tills läkning/rehab är klar och åter i ordinarie träningar.

 


 

ÅTERBESÖK & BEHANDLING AV FOTBOLLSSKADA & IDROTTSSKADA
60 min 1 100 kr

Uppföljning av din fotbolls- eller idrottsskada. Behandling och fysikalisk undersökning för att se dina framsteg i läkningen. Rehab genomgång om ytterligare övningar skall läggas till.

 

 


 

 

IDROTTSMASSAGE FÖRE ELLER EFTER TRÄNING/MATCH/TÄVLING

60 min 930 kr
40 min 650 kr

Idrottsmassage och stretching. En terapeutiskt inriktad massageform där handgrepp och metod anpassas för att behandla ett specifikt besvär, syftar sig till att öka blodcirkulationen och mjukdelarnas elasticitet. Stretchings syfte är att förbättra funktionen och rörlighet i dessa strukturer. Bra för hårda träningspass, matcher eller tävlingar, bättre återhämtning, återuppbyggnad, starkare muskler och uthållighet.

 


 

STRECHING, LEDMOBILISERING, LONGERING
30 min 590 kr

Definition av stretching, en separation av båda ändarna av en muskel- eller mjukvävnadsstruktur från varandra för att förlänga den. Syftet är att förbättra funktionen och rörlighet i dessa strukturer. Artikulära, intraartikulära (specifika) och extraartikulära (över ett större område) strukturer kan begränsas och påverkas med sin överdrivna spänning eller segmentella strukturer.
Bra före eller efter hårda träningspass, matcher eller tävlingar.

 


 

ORDINÄR MASSAGEBEHANDLING
60 min 900 kr

Du får fylla i en hälsojournal och din medicinska historia. Jag gör en fysikalisk undersökning och behandling för dina besvär. Exempel på vanliga besvär är rygg- och nacksmärtor, ryggskott, migrän, smärtor i skuldrorna, arm eller ben, ischias m.fl.

 


BETALNING MED SWISH ELLER KONTANT

Vid fakturering till din fotbollsklubb/idrottsförening Skall godkännande från klubbansvarig göras innan besöket. Kontaktpersonens telefonnummer och adress anges. Uppvisa medlemskap i din fotbollsklubb/spelarlicens/idrottsförening.

Kliniktider 

Måndag & Tisdag 11.00 - 20.00
Torsdag 11.00 - 20.00
Lördag 12.00 - 20.00
Söndag 13.00 - 20.00