mega b-komplexe-vitaminenzymeja

Torr hud året om eller hudproblem såsom eksem, psoriasis m.fl

Följande kosttillskott är bra för dig med torr och andra hudbesvär. Huden är kroppens största organ med tre hudlager i ansiktet, överhuden, läderhuden och underhuden. Huden innehåller även porös bindväv/fettceller/vätska och fettförråd. Problem eller olika hudbesvär mynnar i att din ämnesomsättning i kroppen ej är i balans och ofta mage o tarm inblandad i detta problem.

Psoriasis, eksem eller röda hudutslagHolistic Kokosolja för smörja hudpartier ofta eller smörj hela kroppen 1 gång i veckan tills rodnad avtar. Naturligt finns SPF 15 i kokosoljan och föryngrar huden också. Kokosoljan är utmärkt att äta skedvis dagligen ca 1 tsk till upptrappning av ca 5 msk. Det innebär att ditt fettförråd fylls på inne i kroppen och syns en förbättring på yttre huden. Holistic Enzymeja är bra för produktion av kollagen och mjukar upp ärrvävnad, även gammal ärrvävnad. Holistic Mega B-komplex är viktig för nervsystemet, blodbildning, ämnesomsättning och energiproduktionen. B-vitaminer kan ej lagras i kroppen utan behöver tillföras dagligen. Holistic Zink o Kisel är mineraler som behövs för kroppens celler skall bildas på ett bra sätt. Holistic C-vitamin är byggsten för kollagen, som är ett fiberprotein som ger stadga åt bindväv, ben, hud, senor och blodkärlsväggar.
Torr hud över hela kroppen – Din hud blir torr för ditt vätskeförråd och fettförråd har minskat pga stress, dålig kosthållning eller snabbmat i vardagen. Mineraler och vitaminer behöver fyllas på för huden är vårt första tecken på brist av något på insidan. Holistic Kokosolja, Holistic Mega B-komplex o C-vitamin, Holistic Enzymeja.

Välj minst 3 av kosttillskotten nedan för få bättre hud. Mycket problem hud välj samtliga nedan. Välkommen att beställa i min webbshopp och du har kosttillskotten på några dagar. Snabbt och enkelt!

  • Holistic Enzymeja
  • Holistic Linfröolja/Holistic Kokosolja
  • Holistic E-vitamin
  • Holistic C-vitamin
  • Holistic Mega B-komplex
  • Holistic Zink
  • Holistic Kisel