Strandnypon original Nässla originalChia original 


”När allt annat misslyckats – använd nässla”

Strandnypon minskar inflammation och skyddar brosket
Chiafröet höjer din prestationsförmåga vid träning
Magnesiumspray – snabbare återhämtning efter träning och match
Enzymeja – träningsvärk, inflammationer,, smärta och värk


WEBBSHOPS PRISER
Holistic Strandnypon 400 g pris 172 kr, Holistic Nässla 250 g pris 91 kr, och Holistic Chia 250 g 101 kr.

Holistic Nässla tillhör de mest näringsrika växter som finns. Nässla innehåller mycket mineraler, vitaminer, antioxidanter, flavonoider, klorofyll, essentiella aminosyror, proteiner, serotonin, acetylkolin etc. Nässla är särskilt rik på järn och klorofyll, vilket gör den till ett utmärkt medel för stimulera blodbildning. Den är basisk och hjälper kroppen vid överskott på syra. Nässla har i alla tider använts som ett universalmedel eftersom den är så näringsrik. Den används även som nässelvatten för gödning av växter. Holistic Nässla är ett pulver, torkat vid max 40 grader för bevara näringsämnena maximalt. Den brännande egenskapen försvinner vid torkning, och kvar finns en skön smak av skog. Blanda i vatten, gröt eller smodisar. Du kan även mixa det med mjöl när du bakar bröd eller blanda ner det i soppor.
Nässlorna är plockade i Polen förpackade och bearbetade i Sverige.

Holistic Strandnypon består till 100 procent av vildväxande strandnypon( Rosa canina L), som har plockats och malts hela , inklusive kärnor, och är torkat max 40 grader för bevara näringsämnena maximalt. Det är ett gott pulver som du kan blanda i vatten och dricka som det är – eller blanda ner det i gröten eller i smodisar.
Du kan mixa det med mjöl när du bakar bröd eller tillaga det som nyponsoppa. Önskar du smaksätta med sött använd gärna flytande honung.

Holistic Chia rik på omega 3 fettsyror, fibrer, proteiner och fleromättat fett. Chiafrön har varit ett viktigt livsmedel för indianerna i Sydamerika i över 4000 år. Chiafrön kan användas i allt från gröt och bröd, till sallader och smodisar. Chiafröets positiva effekter – ger mättnadskänsla och stöd vid eventuell viktnedgång, fiberrik som stödjer utrensning av toxiner och lugnar tarmen p.g.a. den svällande effekten, blodsockerreglerande i den stora andelen lösliga fibrer samt kolhydrater omvandlas till enkla sockerarter långsammare, näringsrik och energigivande.
Vid träning av olika aktiviteter så innehåller chiafröet även kostfibrer, protein och andra näringsämnen vilket kan bidra till ökad uthållighet och styrka. Använd chiafröet i vardagen som färdkost eftersom det är lätt att bära med sig. Långdistanslöpare över hela världen använder chiafrön som basföda för sitt energirika innehåll.
Klicka här så får du recept gröt, iskite och annat gott.

Frågor är välkomna på info@chattismassa-ge.se eller ring på dagtid 070-930 60 17

Dessa 5 produkter är alltid bra att ha hemma för dig som spelar fotboll och idrottare. Det ger dig bra energi, styrka och uthållighet på träning/match.

Jag kommer lägga till fler produkter under 2017 för dig som du kan använda i din aktiva fotbollskarriär för att vara skadefri och må bra.

Holistic Strandnypon
Holistic Chia
Holistic Magnesiumspray
Holistic Enzymeja
Holistic Nässla

 

Magnesiumspray original

 

 

 

enzymeja