Chatti berättar sin syn på bättre hälsa

179888822 Jag utbildade mig hos Paulúns Näringscenter 2009 till Diplomerad Kostrådgivare. Under alla mina idrottsår har mitt intresse alltid varit att bevara bra hälsa och att välja bra livsmedel för må bra. Mitt sätt att arbeta med kost för mina kunder, är att du som människa börja bestämma dig vilka mål du har för att leva ett innehållsrikt och friskt liv. Det är enkelt att göra en viktminskning, men svårast att hålla det vid liv. Med för snabba metoder så förlorar du muskler istället för fettvävnad på kroppen. Det tar lång tid att bygga upp muskler med olika slags träningsmetoder. Det du först förlorar i viktmassa, oavsett om det är viktökning (muskelmassa), viktminskning eller öka din prestation för träning, är vätska (som du samlat på dig), slaggprodukter och okända ämnen för kroppen. Att äta mycket grönsaker, frukt, bär och rätt sorts fetter gör att kroppen släpper på allt orent som finns i kroppen.

Att äta lite bättre gör att vi mår mycket bättre. En sund kost ger en sund kropp och en sund kropp ger en sund själ. Min målsättning som kostrådgivare är att ge alla mina kunder tillräckligt med kunskap för att hitta ett optimalt kostupplägg som passar just dig. Jag tror att det som vinner i längden är kunskap och individuella upplägg utifrån var och ens egna förutsättningar och önskemål. Små förändringar att förankra i vardagen för att uppnå en bättre hälsa som räcker livet ut. För ett längre, lättare och godare liv.


Personlig kostkonsultation

1 tillfälle á 55 min 695kr

Induviduell rådgivning och du får med dig tips och råd. För att kunna börja ändra din livsstil. Medföljer en kort lista på bra livsmedel och några enkla recept.


Påbyggnadspaket för bättre träning

Pris/paket á 3 tillfällen 2100 kr

Enstaka paketdelar á 55 min 795 kr

Träningar-Muskelviktökning-Deffa bort fettmassa.

Påbyggnadspaket för specifika ändamål. Optimal träning för elit-, motions-, höjd prestations- och egna max nivåer. Behöver du öka din muskelvikt eller andra specifika mål för optimal prestation m.fl. Speciellt upplägg för dig som har hög målsättning med träningar och prestationer inom idrotten.

Behöver du ”deffa” definiera muskelmassa så har jag bra kostprogram för dig.

178426039

Kostkonsultationspaket för bättre hälsa

Pris/paket á 3 tillfällen 1800 kr

Enstaka paketdelar á 55 min 695 kr

Mitt konsultationspaket är den perfekta starten till ett sundare o bättre liv. Jag använder enkla och goda frukost/mellanmål/lunch och middags recept. Bästa mängden av rätt sorters proteiner/
kolhydrater/enkel- och fleromättade fettsyror.

166192068

Paketet består av tre delar:

Hälsoprofilbedömning
Hälsoprofilen ger en bra överblick på din nuvarande fysiska status och ligger till grund för utformning av ditt kost- och träningsprogram. Bedömningen innehåller där jag mäter vikt, uppskattad muskelmassa och kroppens olika mått samt en personlig intervju.

Kostkonsultation
Vid kostkonsultation gör vi en analys av din nuvarande kosthållning och lägger upp en individuell anpassad kostplan utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål.

Träningsplanering
Utifrån hälsoprofilen går vi igenom vilken form av träning som kan passa bra för just dig och diskuterar var du ska lägga kraften för få ett så framgångsrikt resultat som möjligt.


Kostkonsultation vid särskilda hälsotillstånd/besvär

Pisp/paket 3 tillfällen á 55 min: 2100kr

Enstaka paketdelar á 55 min 695 kr.

För dig som önskar erbjuder jag även kostkonsultation vid särskilda hälsotillstånd/besvär. Exempelvis kost vid stress, reumatism, migrän, kost vid diabetes typ 1 och 2, hjärt- o kärlbesvär (ex. högt kolesterol, högt blodtryck, höga blodfetter) eller andra sjukdomar o besvär. Jag arbetar efter dina önskemål och formar det individuellt för dig.


Klippkort – uppföljning/pepp

Pris 5 tillfällen á 25 min. 1650 kr.

Efter avslutad kostkonsultation kan du köpa detta klippkort. Du behöver regelbunden coaching för nå ditt långsiktiga mål. Dessa tillfällen kan du ta flera stycken åt gången.

133824026

Kosttillskott för träning och bättre hälsa

På min praktik finns allt du kan önska dig inom kosttillskott för att optimera din hälsa och träning. Holistic utvecklar de flesta kosttillskotten själva som skapas utifrån deras egna recept med mycket hög kvalitét. Kontakta mig gärna om du har frågor kring produkterna och få professionell hjälp.

Titta gärna in i webbutiken och beställ produkterna.

www.chattis.vitamera.se


quinoa 163877916